Изберете вид на компанија
Проверка на податоците

Станете дел дел од една од најголемите транспортни и логистички мрежи во Европа

Можете да се регистрирате во два едноставни чекори.

Ве молиме имајте во предвид: Регистрација или тест период на нашата апликација и услуги се достапни и наменети исклучиво за правни лица кои се занимаваат со транспорт, шпедиција и логистика, како и компании од производниот и трговскиот сектор.